//
you're reading...

Knowledge

E-læring på AAMS – i ord …

Aarhus Maskinmesterskole udvider løbende sin anvendelse af e-læring i undervisningen. Både som decideret undervisningsplatform for Maskinmesteruddannelsen via fjernundervisning (MFU) og Adgangskursus som fjernundervisning (AKF). Og som elementer, der bringes ind i klasseundervisningen på skolen.

Det betyder nye ord i dagligdagen. Måske ikke nye for alle. Men for nogle. Ordene er med til at udtrykke den måde vi som studerende og undervisere ser på undervisningen. Og vi skal helst have samme forståelse af ordene. Og med fælles forståelse for udgangspunktet kan vi udforske og udfordre e-læringen i undervisningen.

eVidencenter har stillet en e-pædagogisk ordbog til rådighed.

Du finder den her: http://epaedagogiskordbog.evidencenter.dk/visordbog.aspx

Til glæde. Til inspiration.

Discussion

No comments yet.

Kommentér gerne