//
you're reading...

Methodology

Harvard-stilen, typografi og Mac

Venlige kollegaer har gjort mig opmærksom på lidt sprogforvirring i forbindelse med reference-redskaber til Harvard-stilen. Forvirringen udspringer af bilag 2 i rapportskrivnings-kompendiet. Her beskrives, hvordan Harvard-stilen vælges som ‘typografi’. Denne betegnelse anvendes i MS Word og skal i denne sammenhæng ikke forveksles med typografi i forhold til f.eks. skrifttype.

Uheldigvis kan denne Harvard-stile (som måske mere korrekt burde benævnes Harvard-referencestilen) ikke vælges i MS Word til Mac. Til gengæld er der i Microsoft Community en henvisning til en lille omvej og et link til BibWord, hvor du kan hente Harvard-stilen til Mac.

Jeg har ikke selv prøvet at installere Harvard-stilen til Mac, men forsøger formentlig en af dagene. Svar gerne på denne tråd, hvis du har erfaring med installation af Harvard-stilen i MS Word til Mac.

Bemærk, at installation af filer, som ovennævnte link henviser til, sker på eget ansvar.

Discussion

No comments yet.

Kommentér gerne